Закусочный хлеб с луком
За що я люблю свою хліб опічку ? За те що крім білого і чорного хліба (який можна придбати у магазині), вона може спекти хліб із різними начинками ,які додають йому цікавого пікантного смаку. Одним із таких є хлібчик із цибулькою. Такий буханець особливо смакує до борщику чи супу. Інгредієнти (на 750г):
- Вода – 210 мл
- Сіль – 1,5ч ложки
- Цукор – 3 ч.ложки
- Масло вершкове – 2 ст. ложки
- Борошно – 440г
- Цибуля – 1 шт середніх розмірів
- Сухі дріжджі – 2 ч.ложки
Цибульку ріжемо на дрібно. Можна одразу кидати у ємність, але я ще попередньо подрібнюю її у бленд ері до однорідної маси. Якщо ви хочете спекти хліб зі смаженою цибулею, обсмажте її спочатку в тому маслі, що йде за рецептом в хліб + ще одну ложку додайте додатково. Я випікаю хліб із цибулею в хлібопічці Оріон. По книзі рецептів в ній закладається спочатку рідина, а потім – сипучі, масло, цибуля і дріжджі. Замість води можна додавати кефір, тоді ваш хлібчик буде ще ніжнішим. Смачного!
Автор:
Капитошка
Свежие комментарии