Хліб із твердим сиром і ковбасою


Коли печеться цей хлібчик, по кухні шириться неймовірний аромат сиру і часничка, а смак його – ще кращий. На зрізі хлібчика добре видно структуру ковбаски, а сиру практично ні – бо він поплавився. Для рецепту хліба із твердим сиром і ковбасою знадобиться:

  • syr_kovbaskБорошно – 500г
  • Олія – 2,5 ст. ложки
  • Цукор – 1,5 ст. ложки
  • Сіль – 2,5 ч.ложки
  • Часник –1 зубчик (за бажанням)
  • Вода – 340 мл.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі — 2 ч. ложки
  • Ковбаска, твердий сир – по 90г

3 цих інгредієнтів виходить велика хлібина, вагою 1 кг. Печемо на програмі «класичний хліб» – 3год 25хв. Спочатку додаємо всі рідини, а потім – сипучі продукти.  Муку важимо, просіюємо і додаємо у ємність. Далі – цукор, сіль. Зубчик часнику тремо на терці. Тим хто любить пікантний смак раджу додати ще декілька шт.  Ковбаску я вибирала молочну, таку більше любить моя доця. ЇЇ разом із сиром ріжемо невеликими кубиками і теж додаємо у ємність. Потім – дріжджі.

Автор:

autor Капитошка

 

Comments are closed.