Творожный кекс в хлебопечке
Цей кекс виходить щільним, але одночасно пористим, має ніжний смак і легкий аромат сиру. А готується швидко. На сирний кекс потрібні такі інгредієнти :
масло — 150 гр.
- яйця — 3 шт.
- сир — 200 гр.;
- борошно — 200 гр.;
- цукор — 200 гр.;
- розпушувач тіста — 1 ч.л
- ванільний цукор — 1 пакетик
- сік одного лимону
- родзинки — 100г
Масло ріжемо невеликими кубиками і розтоплюємо на невеликому вогні, обережно щоб не закипіло, бо тоді матиме гіркий присмак. Охолоджуємо його і вливаємо і ємність хлібопічки. Яйця збиваємо вінчиком. Сир можна перемолоти на м’ясорубці або легенько розім’яти виделкою. Додаємо цукор, борошно, розпушувач, сік лимончика і родзинки. Їх бажано додати через 5-10хв після замісу. Я додала одразу і вони впали на дно. Ізюм можна замінити маком, горішками чи цукатами. Обираємо програму «кекс» і печемо 1 год. 30хв.
Автор:
Капитошка
Свежие комментарии