Висівковий хліб


Сьогодні пропоную спробувати духмяний м’який висівковий хлібчик. Чудово смакує до обіду та на канапки. Не кришиться і довго лишається свіженьким.

висівковий-хліб-для-хлібопічкиІнгредієнти:

  • пшеничне борошно — 470 г
  • висівки — 50 г
  • сіль — 1,5 ч. ложки
  • цукор — 1,5 ст.ложки
  • яйця – 1 шт
  • масло вершкове — 1 ст.ложка
  • вода — 150 мл
  • молоко — 150 мл
  • сухі дріжджі — 1,5 ч.ложки

Засипаємо у відерко у кутик дріжджі, потім борошно, висівки, сіль, цукор. Додаємо масло та яйце. Заливаємо воду та молоко. Випікаємо в режимі «основний», розмір «середній», скоринка «середня». По завершенні випікання виймаємо буханець із форми, загортаємо в кухонний або паперовий рушник та даємо охолонути. Смачного!

circleАвтор: Данка

 

 

Comments are closed.