Пшенично-гречаний хліб


Смачний корисний хліб із легким гречаним ароматом. Чудово смакує до обіду.

пшенично-гречаний-хліб-рецепт-для-хлібопічкиІнгредієнти:

  • борошно пшеничне — 325 г
  • борошно гречане — 75 г
  • висівки — 2 ст.ложки
  • сіль — 0,5 ч.ложка
  • мед — 1 ст.ложки
  • олія оливкова — 2 ст.ложки
  • вода — 310 мл
  • сухі дріжджі — 1,5 ч.ложки

На дно відерця засипаємо дріжджі, борошно пшеничне, борошно гречане та сіль. Додаємо мед та олію. Мед можна замінити цукром, а олію додати соняшникову, проте саме оливкова олія та мед додають легкого пікантного присмаку. Заливаємо воду. Випікаємо в режимі «житній хліб». Смачного!

circleАвтор: Данка

 

 

Comments are closed.