Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами
Інгрідієнти на 8 скибочок хліба
- 1 баклажан
- 2 цукіні
- 1-2 помідори
- 4 тонких шматка сиру
- 1 ч. л. зелені орегано
- 2 ст. л. солодкої гірчиці
- 2 ст. л. винного оцту
- 1/2 ч. л. оцту
- невеликий пучок крес-салату
- оливкова олія
- сіль
Тонко порізати вздовж цукіні й баклажан, помідор – тонкими кружальцями, шматочки сиру – навпіл. Викласти овочі на решітку духовки. Змастити їх з кожної сторони оливковою олією, посипати зеленню, посолити. Запікати в сильно нагрітій духовці протягом 10 хвилин. Один раз перевернути. Ретельно перемішати гірчицю, оцет і цукор. Намазати цією сумішшю шматочки хліба. Зробити сендвічі, помістивши всередину овочі і сир. Прикрасити листками салату.
Останні коментарі