Хліб кукурудзяний
Інгредієнти:
- кукурудзяна мука – 3 склянки
- пшеничне борошно – 3 склянки
- сіль – 1 ст.л.
- сода – 3 ч.л.
- цукор – 1/2 – 1 склянка
- рослинна олія – 5 ст.л.
- молоко – 4 склянки.
Спосіб приготування: У глибокому посуді змішати борошно, сіль і воду. В іншій – соеденить цукор, рослинна олія і молоко. Змішати борошно і молочну суміш, вимісити до консистенції вершків. Вилити отримане тісто у форму для пирогів, попередньо змащену маслом і присипану борошном. Розігріти духовку до помірної температури і випікати хліб близько 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору і появи тріщин на поверхні.
Джерело: Bread cetera
Останні коментарі