Брускетта Капрезе


Caprese BruscettaБрускетта  — чудовий варіант закусочної страви, яку подається перед основними стравами для «підняття апетиту». Особливість полягає у тому, що для брускети використовуються шматочки хліба, попередньо підсмажені на грилі, решітці чи сковороді без олії чи масла. Ідеально для приготування брускетти підходить чіабатта. Час приготування: 10 хвилин Інгредієнти (для 4 порцій):

  • 1 чіабатта
  • 2 помідори
  • 110г моцарели
  • кілька гілочок базиліка
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки бальзамічного оцту
  • 1 чайна ложка сушеного орегано
  • 1/2 чайної ложки порошку часнику
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування: Нарізати помідори та сир моцарелла на досить дрібні шматочки.  Подрібнити базилік і змішати усе в невеликій посудині. Додати оливкову олію, бальзамічний оцет, орегано, і часниковий порошок. Все перемішати, посолити і поперчити за смаком. Накладати ложкою на злегка піджарену, нарізану скибками чіабатту. І насолоджуватись смаком Італії!

Comments are closed.