Часникові грінки з багета у фользі


грінки в фользіПриготувати часникові грінки легко – якщо вдома знайдеться багет, не обов’язково надто свіжий, масло і часник, їх можна перетворити в ароматну хрустку закуску, витративши мінімум часу. Часникові грінки чудове доповнення до пива.

 

 

Інгредієнти:

  • Багет французький 0.5 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сир твердий 100 г
  • Часник 3 зубчика
  • Свіжий кріп 1 пучок
  • Петрушка свіжа 1 пучок.

Зелень помити і дрібно порізати. Потерти сир на великій тертці. Часник розім’яти й змішати з розм’якшеним вершковим маслом і подрібненою зеленню.

Половину батона порізати на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри, надрізи робити не до кінця. Надрізи заповнити масою з сиру та зелені. Загорнути батон у фольгу. Запікати в нагрітій духовці 15 хвилин при температурі 200 °С. Через 15 хвилин можна фольгу відкрити і включити гриль, щоб вийшла рум’яна скориночка.

Comments are closed.