Брускетта з інжиром, сиром горгонзола та медом


Нарізка горгонзолиІНГРЕДІЄНТИ

  • 8 скибочок хліба або багета
  • 1/2 чашки сиру горгонзола, покришити
  • 8 інжирів, розрізати навпіл
  • 1 чайна ложка свіжого чебрецю, нарізати
  • 2 1/2 столові ложки меду
  • сіль і перець за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  • Нагріти духовку до 200°С.
  • Застелити деко пергаментним папером. Покласти хліб. На кожну скибочку хліба викласти 1 столову ложку сиру горгонзола.
  • Додати дві половинки інжиру на кожен шматок хліба. Посолити та поперчити за смаком.
  • Запікати поки сир не почне плавитися.
  • Дістати з духовки і полити кожен сендвіч медом (на 1 сендвіч 1 чайна ложка).

Джерело: http://www.tarteletteblog.com


Також шукають:
  1. Iрина каже:

    Дуже смачно, але ж я замiсть хлiба використовую грузинський лаваш, або чiабатту.

Коментар