Брускетта з інжиром, сиром горгонзола та медом
ІНГРЕДІЄНТИ
- 8 скибочок хліба або багета
- 1/2 чашки сиру горгонзола, покришити
- 8 інжирів, розрізати навпіл
- 1 чайна ложка свіжого чебрецю, нарізати
- 2 1/2 столові ложки меду
- сіль і перець за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Нагріти духовку до 200°С.
- Застелити деко пергаментним папером. Покласти хліб. На кожну скибочку хліба викласти 1 столову ложку сиру горгонзола.
- Додати дві половинки інжиру на кожен шматок хліба. Посолити та поперчити за смаком.
- Запікати поки сир не почне плавитися.
- Дістати з духовки і полити кожен сендвіч медом (на 1 сендвіч 1 чайна ложка).
Джерело: https://www.tarteletteblog.com
Дуже смачно, але ж я замiсть хлiба використовую грузинський лаваш, або чiабатту.