Англійський здобний тостовий хліб
Час приготування: 1 год. 40 хв.
Вихід: 1 буханка
З цим дріжджовим здобним хлібом Ви смакуватимете найкращими тостами, які створять неперевершений союз із ніжним варенням.
Інгредієнти:
- 3 склянки невибіленого борошна
- 1 столова ложка цукру
- 1,5 чайної ложки солі
- 1/4 чайної ложки соди для випічки
- 1 столову ложку швидкорозчинних дріжджів
- 1 склянка молока
- 1/4 склянки води
- 2 столові ложки рослинної олії або оливкової олії
- Трішки кукурудзяного борошна, щоб посипати в каструлі
Спосіб приготування:
1) Змішати разом борошно, цукор, сіль, соду і миттєві дріжджі у великій мисці.
2) Змішайте молоко, воду і олію в окрему посудину і нагрійте до температури від 48 ° С до
54 °С.
3) Налийте гарячу рідину на сухі інгредієнти в мисці.
4) Збивайте у міксері на високій швидкості протягом 1 хвилини. Тісто буде дуже м’яким.
5) Злегка змастіть форму для випікання та посипте кукурудзяним борошном.
6) Помістити тісто у форму, максимально вирівнявши поверхню.
7) Накрийте форму та дайте тісту підрости, так щоб ледь виглянуло за краї. Поки тісто підніматиметься розігрійте духовку до 200 ° С.
8) Поставте форму з тістом у духовку і випікайте протягом 22-27 хв. до утворення золотистої поверхні.
9) Витягніть хліб з духовки, і через 5 хв. можна вийняти з форми і викласти на решітку для остигання.
Останні коментарі