Італійський паніні з салямі
Інгредієнти:
- Багет – 1
- Моцарела – 4 скибки
- Помідор – 4-5 кружальців
- Листок салату – 1 шт
- Соус «Песто»
Спосіб приготування:
- Нарізати кружальцями салямі, помідор і моцарелу, помити салат
- Розрізати багет навпіл поздовж, змастити його соусом „Песто”
- Викласти на багет із соусом кружальця салямі, помідора і сиру
- Накрити „чіабату” з начинкою іншою половиною із соусом
- Підсмажувати паніні на контактному грилі три хвилини
- Подавати до столу на листі салату розрізаним на дві частин
Інгредієнти для соусу «Песто»:
- Свіжий базилік – 50 г (2 невеликих пучка)
- 2-3 зубчики часника
- Кедрові горішки – 3 ст. л.
- Оливкова олія – 100 мл
- Сир пармезан (або будь-який інший) – 50 г
- Лимон – ½ шт.
Спосіб приготування: 50г зеленого базиліка помити і підсушити, нарізати, але не надто дрібно. Часник, кедрові горіхи і базилік подрібнити в блендері. До суміші додати оливкову олію та витиснути сік з половини лимону. Можна додати сіль за смаком. Додати 50 г. тертого сиру. Все перемішати.
Останні коментарі