Італійський паніні з салямі


Салат з моцарелою і саляміІнгредієнти:

  • Багет – 1
  • Моцарела – 4 скибки
  • Помідор – 4-5 кружальців
  • Листок салату – 1 шт
  • Соус «Песто»

Спосіб приготування:

  1.  Нарізати кружальцями салямі, помідор і моцарелу, помити салат
  2.  Розрізати багет навпіл поздовж, змастити його соусом „Песто”
  3.  Викласти на багет із соусом кружальця салямі, помідора і сиру
  4.  Накрити „чіабату” з начинкою іншою половиною із соусом
  5.  Підсмажувати паніні на контактному грилі три хвилини
  6.  Подавати до столу на листі салату розрізаним на дві частин

Інгредієнти для соусу «Песто»:

  • Свіжий базилік – 50 г (2 невеликих пучка)
  • 2-3 зубчики часника
  • Кедрові горішки – 3 ст. л.
  • Оливкова олія – 100 мл
  • Сир пармезан (або будь-який інший) – 50 г
  • Лимон – ½ шт.

Спосіб приготування: 50г зеленого базиліка помити і підсушити, нарізати, але не надто дрібно. Часник, кедрові горіхи і базилік подрібнити в блендері. До суміші додати оливкову олію та витиснути сік з половини лимону. Можна додати сіль за смаком. Додати 50 г. тертого сиру. Все перемішати.


Також шукають:

Коментар