Фарширований багет


Страви з багетомФарширований багет можна приготувати дуже швидко. Це страва на швидку руку. Він стане відмінною закускою, коли до Вас завітали гості. Ним також можна потішити своїх рідних і близьких просто так.

Для приготування фаршированого багета необхідно:

  • 2 багета
  • 2 (225 мл) пачки м’якого вершкового сиру
  • 3 склянки дрібно нарізаної червоної цибулі
  • 1 столова ложка часнику
  • 1/3 склянки дрібно нарізаних в’ялених помідорів
  • 1/3 горнятка нарізаних маслин
  • 1/3 склянки дрібно нарізаної петрушки
  • сіль і перець (за смаком)

Приготування:

  1. Розрізати багет навпіл. Відрізати краї багета і видалити м’якуш, залишаючи приблизно 1 см скоринки.
  2. Збити вершковий сир до отримання однорідної маси.
  3. Додати цибулю, часник, в’ялені томати, оливки і петрушку. Перемішати все це за допомогою шпателя. Приправити сіллю і перцем за смаком.
  4. Утрамбувати суміш вершкового сиру в багет.
  5. Можна розрізати дно багета і за допомогою кондитерського шприца наповнити його сумішшю.
  6. Огорнути фаршировані багети в харчову плівку і поставити в холодильник на пару годин або на ніч. Потім просто нарізати.

Також шукають:

Коментар