Хліб із кунжутом


з кунжутомХліб із кунжутом і насінням соняшника особливо смакує з різними супчиками, наприклад, борщем. Разом з тим хліб несе в собі подвійну користь , адже насіння містить вітаміни А, В, Е і С, а також : кальцій, магній і калій.
Складові:

  • вода – 300 мл
  • масло – 2 ст. ложки
  • цукор – 1 ст. ложка
  • сіль – 1,5 ч. ложки
  • сухі дріжджі – 2 ч. ложки
  • борошно – 470г
  • кунжут – 2 ст. ложки
  • насіння соняшника – 2 ст. ложки

Борошно бажано просіювати перед використанням, дріжджове тісто це дуже любить.
Кунжут і насіння соняшника додаємо після звукового сигналу. Для більш витонченого смаку, насіннячко можна спочатку обсмажити на сковороді (без додавання олії). Обираємо програму «цельнозерновой хлеб» і через 3,25 год. отримаємо запашний і смачний хліб.

Автор:
autor Капітошка

 

 

Comments are closed.