Брускетта з сиром та медом
(Лимон, сир, базилік і мед)
- 4 скибочки хліба (багет, чіабатта)
- оливкова олія
- 65 г сиру
- 1 столова ложка лимонної цедри
- ¼ чашки листя базиліка
- 1 чайна ложка рожевого перцю, подрібненого
- морська сіль
- 1 столова ложка меду
(Лимон, сир, базилік і мед)
Брускетта – це італійська класична закуска, яка представляємо собою скибочку підсушеного хрусткого хліба з начинкою зверху. Вона може бути абсолютно будь-яка, все залежить тільки від вашої фантазії і смакових пристрастей. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування цього дивовижного страви – брускетти, яке чудово підійде не тільки до сніданку, а й до гарячого на обід.