Хліб із травами
Цікавий рецепт для любителів смачного і запашного хлібчика. Складові (на 750г):
- Вода (тепла) – 250 мл
- Вершки або сметана – 2 ст. ложки
- Сіль – 1,5 ч. ложки
- Цукор – 1 ч. ложка
- Олія – 30мл
- Оцет ( бажано яблучний) – 1 ч. ложка
- Борошно – 450г
- Сухі дріжджі – 2 ч. ложки
- Трави – 3 ч. ложки
Все , включно з травами, складаємо у хлібопічку згідно вашої інструкції. Час випікання – 3 год 15 хв. Трави можна давати по-смаку, хто які любить: італійські, орегано, кріп сушений, базилік . Хоч по рецептурі у склад входить лише борошно біле, хлібчик за рахунок трав виходить темний, але дуже смачний і ароматний.
Автор:
Капитошка
Останні коментарі