Кекс у хлібопічці


Що можна ще приготувати у наших хлібопічках? Смачний кекс! Кекс у хлібопічці

Для цього нам потрібні будуть:

  • Молоко – 100мл
  • Яйця – 4 шт
  • Вершкове масло – 150г
  • Цукор – 100г
  • Борошно – 250г
  • Розпушувач – 1 ч.ложка
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Лимон
  • Цукати та родзинки – 180г

Для кексу просіюємо потрібну кількість борошна. Додаємо розпушувач або порошок до печива. Потім розтоплюємо масло – ріжемо його кубиками та на маленькому вогні, обережно щоб не закипіло, доводимо до рідкої консистенції. Охолоджуємо до кімнатної температури і вливаємо у ємність хлібопічки. Далі збиваємо курячі яйця, приблизно 5 хвилин (можна використовувати і міксер, і вінчик), додаємо цукор і переливаємо у контейнер. Натираємо цедру із половинки лимона, туди ж видавлюємо його сік. Обираємо режим «Кекс», печемо 1 год 30хв. Після звукового сигналу додаємо родзинки (попередньо замочивши їх у воді) і цукати. По-смаку можна додавати грецькі горіхи, вишню. Якщо моделлю вашої хлібопічки не передбачена функція «Кекс», то ми всі інгредієнти вимішуємо вручну, а програму вибираємо «Тільки випічка» (1 год). Автор:

Рецепт кексів для хлібопічки Капитошка


Також шукають:

Коментар