Сирний кекс


Цей кекс виходить щільним, але одночасно пористим,  має ніжний смак і легкий аромат сиру. А  готується швидко. На сирний кекс потрібні такі інгредієнти :

  • Кекс у хлібопічцімасло — 150 гр.
  • яйця — 3 шт.
  • сир — 200 гр.;
  • борошно — 200 гр.;
  • цукор — 200 гр.;
  • розпушувач тіста — 1 ч.л
  • ванільний цукор — 1 пакетик
  • сік одного лимону
  • родзинки — 100г

Масло ріжемо невеликими кубиками і розтоплюємо на невеликому вогні, обережно щоб не закипіло, бо тоді матиме гіркий присмак. Охолоджуємо його і вливаємо і ємність хлібопічки. Яйця збиваємо вінчиком. Сир можна перемолоти на м’ясорубці або легенько розім’яти виделкою. Додаємо цукор, борошно, розпушувач, сік лимончика і родзинки.  Їх бажано додати через 5-10хв після замісу. Я додала одразу і вони впали на дно. Ізюм можна замінити маком, горішками чи цукатами. Обираємо програму «кекс» і печемо 1 год. 30хв.

Автор:

Сирний кекс в хлібопічці Капитошка


Також шукають:

Коментар