Завиванці у хлібопічці


Простий і вдалий рецепт смачних завиванців у хлібопічці.

Для двох невеликих завиванців потрібно:

zavyvanci• 1 яйце
• 150мл молока або води
• 350г борошна
• 1,5 ст. ложки олії або вершкового масла
• 1ч. ложка солі
• 1 ст. ложка цукру
• 1 ч. ложка олії
• 1 ч. ложка дріжджів

Інгредієнти вимірюємо мірною ложкою і склянкою, яка входить до комплекту хлібопічки. Продукти закладаються в тому порядку, в якому написано.
Обираємо у хлібопічці режим «тісто» і готуємо його протягом 1 год 15хв. Коли тісто підійде – виймаємо його із ємності. Далі розділяємо на 2 рівні частини і додаємо у середину варення (на свій смак можна додати мак). Викладіть ваші рулети у відерце без мішалки, так щоб вони були швами один до одного. Можна ще попередньо змастити їх яйцем. Обираємо режим «Тільки випічка» на 1 годину.
Після закінчення випічки виймаємо виріб на дошку. Даємо випічці охолонути до кімнатної температури і смакуємо!

Автор:

autorКапитошка

 

Comments are closed.