Картопляний хліб
Картопляний хліб має ніжний, злегка солонуватий присмак. Пекти його дуже легко, навіть у духовці, але наявність хлібопічки спростить технологію і затрачений час на приготування.
- Картопля ( середнього розміру) – 3 шт
- Борошно – 500г
- Вода – 350мл
- Олія – 3 ст. ложки
- Цукор – 1 ст. ложка
- Сіль – 3 ч. ложки
- Сухі дріжджі – 2 ч. ложки
Картоплю миємо, чистимо, ріжемо невеликими кубиками і ставимо варити. У відерко хлібопічки наливаємо воду, – частину можна взяти ту, в якій варилась картопля, але щоб загалом було 350 мл. Потім мнемо її та відправляємо у чашу хлібопічки. Далі додаємо цукор, сіль, олію і наостанок – сухі дріжджі. Вибираємо режим «класичний хліб», скоринку і вагу 1 кг.
За 3,25 хв на вашому столі вже буде ситний і ароматний хлібчик.
Автор:
Капитошка
Останні коментарі