Картопляний хліб


Картопляний хліб має ніжний, злегка солонуватий присмак. Пекти його дуже легко, навіть у духовці, але наявність хлібопічки спростить технологію і  затрачений час на приготування.

Картопляний хлібІнгредієнти  на 1 кг:

  • Картопля ( середнього розміру) – 3 шт
  • Борошно – 500г
  • Вода – 350мл
  • Олія – 3 ст. ложки
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – 3 ч. ложки
  • Сухі дріжджі – 2 ч. ложки

Картоплю миємо, чистимо, ріжемо невеликими кубиками і ставимо варити.  У відерко хлібопічки наливаємо воду, – частину можна взяти ту, в  якій варилась картопля, але щоб загалом було 350 мл. Потім мнемо її та відправляємо у чашу хлібопічки. Далі додаємо цукор, сіль, олію і наостанок – сухі дріжджі. Вибираємо режим «класичний хліб», скоринку і вагу 1 кг.

За 3,25 хв на вашому столі вже буде ситний і ароматний хлібчик.

Автор:

Картопельний хлібКапитошка

 

 


Також шукають:

Коментар