Яєчний хліб
Недавно пекла яєчний хліб. Яйця і молоко роблять звичайний білий хліб здобним, як булочка. Ідеальний рецепт для домашньої випічки.
- Яйця – 3 шт
- Молоко – 270 мл
- Цукор – 3 ст. ложки
- Сіль – 1 ч. ложка
- Вершкове масло – 40г
- Борошно – 520г
- Сухі дріжджі – 2,5ч. ложки
У ємність завантажуємо продукти у тій послідовності, яка підходить до моделі вашої хліб опічки – спочатку або рідини, або сипучі. Яйця потрібно попередньо збовтати вінчиком чи виделкою. Масло розтоплюємо або ріжемо кубиками. Вибираємо основний режим випічки хліба, по тривалості приготування це – 3 год 25хв .
Хлібчик виходить дуже ароматним, повітряним, із темною скоринкою.
Автор:
Капитошка
Останні коментарі