Хліб із кабачком
Зараз сезон кабачків. І я вирішила проекспериментувати з хлібопічкою. Вийшов дуже смачний хліб.
Інгредієнти:
Кабачок – приблизно 200 г
- Яйце – 1 шт
- Вода – 70мл
- Борошно пшеничне – 500г
- Сіль – 2 ч. ложки
- Цукор – 1 ст. ложка
- Часник – 2 зубчика
- Сушений кріп – 1 ст. ложка
- Сухі дріжджі – 2 ч. ложки
Спочатку беремо кабачок, очищаємо від шкірки і тремо на великій терці. Якщо вам попався дуже соковитий овоч, то залишки рідини просто виливаємо. Отриману масу змішуємо із яйцем.
Закладаємо продукти у відерко в порядку черговості. Кабачок і яйце закидаємо на дно, разом із водою. Часник тремо на мілкій терці. Хто любить пікантний смак може додати ще 1-2 зубчика часнику. Якщо нема сушеного кропу, то можна додати свіжого, але тоді порізати попередньо.
Обираємо програму « класичний хліб», скоринку по смаку, час – 3,25 год.
Автор:
Капитошка
Останні коментарі