Хліб із кабачком


Зараз сезон кабачків. І я вирішила проекспериментувати з хлібопічкою. Вийшов дуже смачний хліб.

Інгредієнти:

  • zucchiniКабачок – приблизно 200 г
  • Яйце – 1 шт
  • Вода – 70мл
  • Борошно пшеничне – 500г
  • Сіль – 2 ч. ложки
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Часник – 2 зубчика
  • Сушений кріп – 1 ст. ложка
  • Сухі дріжджі – 2 ч. ложки

Спочатку беремо кабачок, очищаємо від шкірки і тремо на великій терці.  Якщо вам попався дуже соковитий овоч, то залишки рідини просто виливаємо. Отриману масу змішуємо із яйцем.

Закладаємо продукти у відерко в порядку черговості. Кабачок і яйце закидаємо на дно, разом із водою. Часник тремо на мілкій терці. Хто любить пікантний смак може додати ще 1-2 зубчика часнику.  Якщо нема сушеного кропу, то можна додати свіжого, але тоді порізати попередньо.

Обираємо програму « класичний хліб», скоринку по смаку, час – 3,25 год.

Автор:

autorКапитошка

 

Comments are closed.