Висівковий хліб
Сьогодні пропоную спробувати духмяний м’який висівковий хлібчик. Чудово смакує до обіду та на канапки. Не кришиться і довго лишається свіженьким.
Інгредієнти:
- пшеничне борошно – 470 г
- висівки – 50 г
- сіль – 1,5 ч. ложки
- цукор – 1,5 ст.ложки
- яйця – 1 шт
- масло вершкове – 1 ст.ложка
- вода – 150 мл
- молоко – 150 мл
- сухі дріжджі – 1,5 ч.ложки
Засипаємо у відерко у кутик дріжджі, потім борошно, висівки, сіль, цукор. Додаємо масло та яйце. Заливаємо воду та молоко. Випікаємо в режимі «основний», розмір «середній», скоринка «середня». По завершенні випікання виймаємо буханець із форми, загортаємо в кухонний або паперовий рушник та даємо охолонути. Смачного!
Автор: Данка
Останні коментарі