Пшенично-гречаний хліб
Смачний корисний хліб із легким гречаним ароматом. Чудово смакує до обіду.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне – 325 г
- борошно гречане – 75 г
- висівки – 2 ст.ложки
- сіль – 0,5 ч.ложка
- мед – 1 ст.ложки
- олія оливкова – 2 ст.ложки
- вода – 310 мл
- сухі дріжджі – 1,5 ч.ложки
На дно відерця засипаємо дріжджі, борошно пшеничне, борошно гречане та сіль. Додаємо мед та олію. Мед можна замінити цукром, а олію додати соняшникову, проте саме оливкова олія та мед додають легкого пікантного присмаку. Заливаємо воду. Випікаємо в режимі «житній хліб». Смачного!
Автор: Данка
Останні коментарі