Пісний гарбузовий хліб


Залишився ламтик гарбуза? Можна приготувати хліб, який стане справжньою украсою вашого обіднього столу.
Заздалегідь відварюємо ламтики очищеного гарбуза у невеликій кількості води. Воду зливаємо  та подрібнюємо гарбуз у пюре за допомогою блендера або виделки.

Гарбузовий хліб в хлібопічціІнгредієнти:

  • гарбузове пюре – 250 г
  • пшеничне борошно – 360 г
  • сіль – 0,5 ч.ложки
  • відвар з гарбуза – 50 мл
  • сухі дріжджі – 1,5 ч.ложки

У відерко засипаємо дріжджі , борошно та сіль. Додаємо охолоджене гарбузове пюре та відвар з гарбуза.  Випікаємо в режимі «основний», розмір буханця «середній»  та середній рівень просмаження скоринки.  Можна додати декілька ложок гарбузового насіння. В такому випадку обираємо режим «основний з родзинками». По завершенні випічки даємо хлібчику ще зо 5-10 хвилин і дістаємо з хлібопічки. Цей смачний і надзвичайно яскравий буханець пасуватиме і до посту, т.я. не містить олії, молока та яєць. Смачного!

Хлібопічка рецептАвтор: Данка


Також шукають:

Коментар