Хліб на червоному вині


Такий хліб чудово смакуватиме до сирної нарізки або до м’яса.  Вино можна використати будь-яке. Рецепт розрахований на сухе, проте якщо ви візьмете солодкий напій, то можна не додавати цукор.

Рецепти для хлібопічкиІнгредієнти:
  • борошно пшеничне – 380 г
  • борошно житнє – 30 г
  • сіль – 1 ч.ложка
  • цукор – 1 ст.ложка
  • олія оливкова – 1 ст.ложка
  • вода – 100 мл
  • червоне вино – 180 мл
  • волоський горіх – 0,5 склянки
  • сухі дріжджі – 1,5 ч.ложки

Горіхи подрібнюємо,  ледь обсмажуємо на сухій пательні протягом декількох хвилин та даємо охолонути.  У відерце для випічки насипаємо дріжджі, борошно, сіль, цукор , додаємо олію та суміш води і вина. Горіхи засипаємо в диспенсер або додаємо прямо до тіста після звукового сигналу. Випікаємо в режимі «основний з родзинками», розмір «середній», скоринка «середня». Даємо хлібу охолонути під рушничком на дерев’яній дошці та пробуємо. Смачного!

Хлібопічка рецептАвтор: Данка


Також шукають:

Коментар