Вчені про користь білого хліба
Експерти із США дійшли висновку, що вживання білого хліба сприяє зростанню корисних мікроорганізмів у кишечнику людини, пише Головне.
Вони провели дослідження медичних показників 38 добровольців на предмет взаємодії продуктів харчування і утворення корисних мікроорганізмів.
Медики регулярно вивчали раціон харчування добровольців. Дослідження показали, що пектин, який містять цитрусові, може знижувати вміст корисних мікроорганізмів у кишечнику, тоді як білий хліб виявився корисним унаслідок благотворного впливу на зростання корисних мікроорганізмів у ньому. Бактерії, які «поселяються» в організмі після вживання білого хліба, трансформують лактозу і вуглеводи в молочну кислоту, що благотворно впливає на нормалізацію травлення в кишечнику.
Джерело: https://glavnoe.ua/news/n257810
Останні коментарі