Медовий хліб з гірчицею
Дуже смачний м’який хліб, ледь солодкуватий, з пікантним гірчичним післясмаком, проте без гостринки. Гарно підіймається, та тішить золотавою тоненькою скоринкою.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне — 370 г
- сіль — 1 ч.ложка
- мед — 3 ст.ложки
- масло вершкове — 2 ст.ложки
- гірчиця суха — 1ч.ложка
- вода — 100 мл
- молоко — 130 мл
- дріжджі сухі — 2 ч.л
У відерце насипаємо дріжджі, борошно, сіль, додаємо мед, масло та гірчицю. Воду та молоко додаємо ледь теплими. Випікаємо в режимі «основний», розмір «середній», скоринка – по бажанню, я застосовую режим «середньої» скоринки. По завершенні випікання хліб дістаємо з хлібопічки, ставимо на гратчасту або дерев’яну поверхню, накриваємо рушником і даємо охолонути. Смачного!
Автор: Данка
Свежие комментарии