Чіабатта «по-середземноморському»


Інгрідієнти на 4 шт:

  • 1 світла чіабатта
  • 1 цукіні
  • 1 маленький баклажан
  • 1 червона цибулина
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. нарізаного коріандру
  • 2 помідори
  • 3 ст. л. соусу песто
  • 150 г сиру моцарелла, тонко нарізаного

Цукіні, баклажани нарізати, цибулю почистити й нарізати. Викласти у форму й перемішати з олією і коріандром. Приправити. Запікати в духовці 20-25 хв до м’якості, додавши порізані дольками помідори на останні 10 хв. Дати злегка охолонути.
Розрізати чіабатту вздовж і намазати соусом песто. Розкласти запечені овочі і шматочки сиру на нижній половинці.
Накрити другою половинкою чіабатти і загорнути у фольгу. Запікати 20 хв., поки сир не розплавиться. Нарізати й подавати із салатом.

Comments are closed.