Чіабатта «по-середземноморському»
Інгрідієнти на 4 шт:
- 1 світла чіабатта
- 1 цукіні
- 1 маленький баклажан
- 1 червона цибулина
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. нарізаного коріандру
- 2 помідори
- 3 ст. л. соусу песто
- 150 г сиру моцарелла, тонко нарізаного
Цукіні, баклажани нарізати, цибулю почистити й нарізати. Викласти у форму й перемішати з олією і коріандром. Приправити. Запікати в духовці 20-25 хв до м’якості, додавши порізані дольками помідори на останні 10 хв. Дати злегка охолонути.
Розрізати чіабатту вздовж і намазати соусом песто. Розкласти запечені овочі і шматочки сиру на нижній половинці.
Накрити другою половинкою чіабатти і загорнути у фольгу. Запікати 20 хв., поки сир не розплавиться. Нарізати й подавати із салатом.
Останні коментарі