Сендвіч з овочами


Сендвіч з овочами


Інгрідієнти на 8 скибочок хліба

  • 1 баклажан
  • 2 цукіні
  • 1-2 помідори
  • 4 тонких шматка сиру
  • 1 ч. л. зелені орегано
  • 2 ст. л. солодкої гірчиці
  • 2 ст. л. винного оцту
  • 1/2 ч. л. оцту
  • невеликий пучок крес-салату
  • оливкова олія
  • сіль

Тонко порізати вздовж цукіні й баклажан, помідор – тонкими кружальцями, шматочки сиру – навпіл. Викласти овочі на решітку духовки. Змастити їх з кожної сторони оливковою олією, посипати зеленню, посолити. Запікати в сильно нагрітій духовці протягом 10 хвилин. Один раз перевернути. Ретельно перемішати гірчицю, оцет і цукор. Намазати цією сумішшю шматочки хліба. Зробити сендвічі, помістивши всередину овочі і сир. Прикрасити листками салату.

Comments are closed.