Брускетта Капрезе
Брускетта — чудовий варіант закусочної страви, яку подається перед основними стравами для «підняття апетиту». Особливість полягає у тому, що для брускети використовуються шматочки хліба, попередньо підсмажені на грилі, решітці чи сковороді без олії чи масла. Ідеально для приготування брускетти підходить чіабатта. Час приготування: 10 хвилин Інгредієнти (для 4 порцій):
- 1 чіабатта
- 2 помідори
- 110г моцарели
- кілька гілочок базиліка
- 3 столові ложки оливкової олії
- 2 столові ложки бальзамічного оцту
- 1 чайна ложка сушеного орегано
- 1/2 чайної ложки порошку часнику
- сіль і перець за смаком
Спосіб приготування: Нарізати помідори та сир моцарелла на досить дрібні шматочки. Подрібнити базилік і змішати усе в невеликій посудині. Додати оливкову олію, бальзамічний оцет, орегано, і часниковий порошок. Все перемішати, посолити і поперчити за смаком. Накладати ложкою на злегка піджарену, нарізану скибками чіабатту. І насолоджуватись смаком Італії!
Останні коментарі