Часникові грінки з багета у фользі
Приготувати часникові грінки легко – якщо вдома знайдеться багет, не обов’язково надто свіжий, масло і часник, їх можна перетворити в ароматну хрустку закуску, витративши мінімум часу. Часникові грінки чудове доповнення до пива.
Інгредієнти:
- Багет французький 0.5 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Сир твердий 100 г
- Часник 3 зубчика
- Свіжий кріп 1 пучок
- Петрушка свіжа 1 пучок.
Зелень помити і дрібно порізати. Потерти сир на великій тертці. Часник розім’яти й змішати з розм’якшеним вершковим маслом і подрібненою зеленню.
Половину батона порізати на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри, надрізи робити не до кінця. Надрізи заповнити масою з сиру та зелені. Загорнути батон у фольгу. Запікати в нагрітій духовці 15 хвилин при температурі 200 °С. Через 15 хвилин можна фольгу відкрити і включити гриль, щоб вийшла рум’яна скориночка.
Останні коментарі