Новачки харчопрому вважають за краще випікати хліб та булочки – Укрдержреєстр


51c89cc7a1cc5067e6beb341e56fe5f9Третина новостворених виробників продуктів харчування випікає хліб і хлібобулочні вироби.
Про це повідомила прес-служба Укрдержреєстру.

“Від початку року в Україні зареєстровано 719 суб’єктів підприємницької діяльності, які декларують основним видом своєї діяльності виготовлення продуктів харчування. Це – 225 юридичних осіб і 494 підприємці. Найбільше з них, 28 юридичних осіб і 194 підприємці, або 30%, здійснюють виробництво хліба і хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання”, – йдеться у повідомленні.

На другому місці – виробництво готової їжі і страв. Цей вид діяльності відзначають 76 новостворених суб’єктів підприємницької діяльності – 6 юридичних осіб і 70 підприємців.

Далі йдуть виробництво продуктів борошняно-крупяної промисловості (54 суб’єкти господарювання), масла і тваринних жирів (46 суб’єктів господарювання), м’ясних продуктів (42 суб’єкти господарювання) тощо.

Нагадаємо, від початку нинішнього року в Україні зареєстровано 24 338 юридичних осіб і 84 301 фізична особа-підприємець.

Comments are closed.