Брускетта з помідорами і зеленим базиліком
Інгредієнти 4 порції:
- Хліб білий 4 шт.
- Помідори 300 г.
- Базилік зелений 100 г.
- Часник 1 шт.
- Сіль морська по смаку
- Чорний перець по смаку
- Оливкова олія по смаку
- Оцет бальзамічний по смаку
Спосіб приготування:
5 хвилин
- Приготувати в тостері 4 шматки білого хліба, після чого натерти їх з однієї сторони зубчиком часнику.
- Нарізати маленькими шматочками помідори і помістити їх в посудину.
- Додати порізані листочки зеленого базиліку.
- Посолити, поперчити, додати оливкову олію і бальзамічний оцет, сіль, перець. Перемішати.
- Розкласти отриманий салат із помідорів на теплі тости з білого хліба.
Рекомендується використовувати оливкову олію, яка настоювалась з наступними інгредієнтами (на 500г олії): два гострі перчики чілі, дві гілочки розмарину, два пучка насіння кінзи.
Останні коментарі