Брускетта з помідорами і зеленим базиліком


Брускетта з помідорами і зеленим базилікомІнгредієнти 4 порції:

  • Хліб білий      4 шт.
  • Помідори       300 г.
  • Базилік зелений      100 г.
  • Часник      1 шт.
  • Сіль морська        по смаку
  • Чорний перець       по смаку
  • Оливкова олія       по смаку
  • Оцет  бальзамічний       по смаку

Спосіб приготування:

5 хвилин

  1. Приготувати в тостері 4 шматки білого хліба, після чого натерти їх з однієї сторони зубчиком часнику.
  2. Нарізати маленькими шматочками помідори і помістити їх в посудину.
  3. Додати порізані листочки зеленого базиліку.
  4. Посолити, поперчити, додати оливкову олію і бальзамічний оцет, сіль, перець. Перемішати.
  5. Розкласти отриманий салат із помідорів на теплі тости з білого хліба.

Рекомендується використовувати оливкову олію, яка настоювалась з наступними інгредієнтами (на 500г олії): два гострі перчики чілі, дві гілочки розмарину, два пучка насіння кінзи.

Comments are closed.