Піца-чіабатта з тунцем


Піца-чіабатта з тунцемІнгредієнти:

  • 1 Чіабатта (200 г)
  • 1 банка тунця в олії (185 г)
  • 2 яйця
  • 2 середніх помідора
  • 1 цибулина
  • 40-50 г маслин, порізаних на шайби
  • 150 г тертого сиру
  • 125 г сметани
  • 50 г салатного майонезу
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець

Спосіб приготування:
1. Яйця відварити 8-10 хвилин, облити холодною водою, почистити і порізати на на тонкі кільця. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями. Помідори помити і розрізати. Кожен на 6-8 частин. Часник почистити і вичавити через прес. З тунця злити олію.

2. Сметану змішати з майонезом, додати часник, добре перемішати, посолити і поперчити за смаком.

3. Включити духовку на 200 градусів. Чіабатту розрізати вздовж на 2 частини, кожну з яких розрізати на 2 половинки. Покласти всі 4 частини на деко, змастити кожну сметаною. Зверху покласти тунець, цибулю (можна і без), яйця, маслини і помідори, посипати рясно сиром. Запікати в гарячій духовці на середньому вогні приблизно 12-15 хвилин. Перед подачею можна посипати базиліком.

Джерело: https://shefkuhar.com.ua

Comments are closed.