Англійський здобний тостовий хліб


Англійський здобний тостовий хлібЧас приготування: 1 год. 40 хв.

Вихід:  1 буханка

З цим дріжджовим здобним хлібом Ви смакуватимете найкращими тостами, які створять неперевершений союз із ніжним варенням.

Інгредієнти:

  • 3 склянки  невибіленого борошна
  • 1 столова ложка цукру
  • 1,5 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки соди для випічки
  • 1 столову ложку швидкорозчинних дріжджів
  • 1 склянка молока
  • 1/4 склянки води
  • 2 столові ложки рослинної олії або оливкової олії
  • Трішки кукурудзяного борошна, щоб посипати в каструлі

Спосіб приготування:

1)      Змішати разом борошно, цукор, сіль, соду і миттєві дріжджі у великій мисці.

2)      Змішайте молоко, воду і олію в окрему посудину і нагрійте до температури від  48 ° С до

54 °С.

3)       Налийте гарячу рідину на сухі інгредієнти в мисці.

4)      Збивайте у міксері на високій швидкості протягом 1 хвилини. Тісто буде дуже м’яким.

5)      Злегка змастіть форму для  випікання та посипте кукурудзяним борошном.

6)      Помістити тісто у форму, максимально вирівнявши поверхню.

7)      Накрийте форму та дайте тісту підрости, так щоб ледь виглянуло за краї. Поки тісто підніматиметься розігрійте духовку до 200 ° С.

8)      Поставте форму з тістом у духовку і випікайте протягом 22-27 хв. до утворення золотистої поверхні.

9)      Витягніть  хліб з духовки, і через  5 хв. можна  вийняти з форми і викласти на решітку для остигання.

Comments are closed.