Банановий хліб


Банановий хліб Інгредієнти:

  • 1 скл. цукру
  • 2 яйця
  • 1,5 банани
  • 6 ст. л. свіжого лимонного соку
  • 2 скл. борошна
  • лимонна цедра
  • горіхи
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л.  питної соди

Спосіб приготування:

  1. Збити міксером 1 скл. цукру й 2 яйця до утворення піни, додати попередньо подрібнені виделкою 1,5 банана і 6 ст. л. свіжого лимонного соку.
  2. В окремій посудині з’єднати 2 скл. борошна й по половинці чайної ложечки солі й питної соди. Додати подрібнені горіхи та цедру лимона.
  3. Додати цю суху суміш до бананів і гарненько перемішати в блендері. Змазати форму для випікання рослинною олією й досить ретельно посипати лимонною цедрою й горіхами.
  4. Помістити тісто у форму. І випікати при температурі до 300`С близько 50-60 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.
  5. Готовий гарячий хліб посипати цукровою пудрою.

Джерело: https://top-retsepty.ru

Comments are closed.