Англійці встановили формулу ідеального сендвіча з сиром


сендвіч з сиром

Британські вчені з Королівського товариства хімії об’єдналися з Британською сирною радою, щоб розробити формулу ідеального смаженого сендвіча з сиром.

У ході експерименту вони розглянули  три різні компоненти: температуру розплавленого сиру, текстуру сиру і смак, передає Kedem.

Дослідним шляхом вчені встановили, що ідеальний сендвіч виходить в результаті плавлення 50 г нарізаного твердого сиру (такого, як Чеддер) на скибочці білого хліба товщиною 10 мм під грилем. Тост повинен розташовуватися на відстані 18 см від джерела тепла, температура гриля повинна становити 115 градусів.

Ідеальним часом приготування тосту вчені назвали 4 хвилини – саме стільки потрібно готувати тост, щоб консистенція і смак сиру були найкращими.

Джерело: https://izvestia.kiev.ua/ru/news/28806

Comments are closed.