Медово-пивний хліб
Інгредієнти:
- 375 г борошна,
- 1 ст. л. порошку для випічки,
- 2 ст. л. цукру,
- 1 ч. л. солі,
- 2 ст. л. меду,
- 350 мл пива,
- 55 г вершкового масла, розтопити.
Спосіб приготування:
- 1. У середній мисці збити борошно, порошок для випічки, цукор і сіль. Долити пиво і мед. Перед цим мед поставити на 5-10 секунд в мікрохвильову піч. Перемішати дерев’яною лопаткою.
- Розігріти духовку до 175°С. Змастити вершковим маслом форму для випічки розміром 22,5 х 12,5 х 7,5 см. Покрити дно форми пергаментним папером.
- Перелити у форму для випічки половину вершкового масла. Потім перекласти в неї приготоване тісто. верху полити його другою половиною вершкового масла і розподілити його кулінарним пензликом.
- Випікати хліб 50-60 хв., поки хліб підрум’яниться, а зубочистка, вставлена в центр тіста, виходитиме чистою.
Джерело: https://cookingzone.net
Останні коментарі