Медово-пивний хліб


Медово-пивний хлібІнгредієнти:

  • 375 г борошна,
  • 1 ст. л. порошку для випічки,
  • 2 ст. л. цукру,
  • 1 ч. л. солі,
  • 2 ст. л. меду,
  • 350 мл пива,
  • 55 г вершкового масла, розтопити.

Спосіб приготування:

  1. 1. У середній мисці збити борошно, порошок для випічки, цукор і сіль. Долити пиво і мед. Перед цим мед поставити на 5-10 секунд в мікрохвильову піч. Перемішати дерев’яною лопаткою.
  2. Розігріти духовку до 175°С. Змастити вершковим маслом форму для випічки розміром 22,5 х 12,5 х 7,5 см. Покрити дно форми пергаментним папером.
  3. Перелити у форму для випічки половину вершкового масла. Потім перекласти в неї приготоване тісто. верху полити його другою половиною вершкового масла і розподілити його кулінарним пензликом.
  4. Випікати хліб 50-60 хв., поки хліб підрум’яниться, а зубочистка, вставлена в центр тіста, виходитиме чистою.

Джерело: https://cookingzone.net

Comments are closed.