Брускетта з креветками
Інгредієнти:
Креветки варені очищені маленькі 450 г
Помідори 2 штуки
Кетчуп 2 столові ложки
Цукор коричневий 1 столова ложка
Часник 1 зубчик
Петрушка рублена 1 столова ложка
Олія оливкова 2 столові ложки
Оцет рисовий 1,5 столові ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Багет французький 16 шматків
Інструкція
1. Залиште 16 цілих креветок, а інші дрібно поріжте і перекладіть в миску. Додайте дрібно нарізані помідори (1 склянка), кетчуп, коричневий цукор, подрібнений часник і петрушку. Залийте оливковою олією та оцтом, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте, накрийте плівкою і поставте в холодильник на деякий час.
2. Злегка підсмажте покроплені оливковою олією шматочки хліба на грилі або мангалі з обох боків до рум’яної скоринки.
3. На блюдо викладіть підсмажений хліб, на кожен шматок по 1 столовій ложці креветкової маси і зверху оформіть цілими креветками, свіжою зеленню, скибочками огірка або авокадо – за смаком.
Вихід: 4 порції
Джерело: eda.ru
Останні коментарі