Брускетта з креветками


Брускетта с креветкамиІнгредієнти:

Креветки варені очищені маленькі 450 г

Помідори 2 штуки

Кетчуп 2 столові ложки

Цукор коричневий 1 столова ложка

Часник 1 зубчик

Петрушка рублена 1 столова ложка

Олія оливкова 2 столові ложки

Оцет рисовий 1,5 столові ложки

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Багет французький 16 шматків

Інструкція
1. Залиште 16 цілих креветок, а інші дрібно поріжте і перекладіть в миску. Додайте дрібно нарізані помідори (1 склянка), кетчуп, коричневий цукор, подрібнений часник і петрушку. Залийте оливковою олією та оцтом, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте, накрийте плівкою і поставте в холодильник на деякий час.
2. Злегка підсмажте покроплені оливковою олією шматочки хліба на грилі або мангалі з обох боків до рум’яної скоринки.
3. На блюдо викладіть підсмажений хліб, на кожен шматок по 1 столовій ложці креветкової маси і зверху оформіть цілими креветками, свіжою зеленню, скибочками огірка або авокадо – за смаком.

Вихід: 4 порції

 Джерело: eda.ru

Comments are closed.