Яєчний хліб


Недавно пекла яєчний хліб. Яйця і молоко роблять звичайний білий хліб здобним, як булочка. Ідеальний рецепт для домашньої випічки.

eggСкладові на 1 кг :

  • Яйця – 3 шт
  • Молоко – 270 мл
  • Цукор – 3 ст. ложки
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Вершкове масло – 40г
  • Борошно – 520г
  • Сухі дріжджі – 2,5ч. ложки

У ємність завантажуємо продукти у тій послідовності, яка підходить до моделі вашої хліб опічки – спочатку або рідини, або сипучі. Яйця потрібно попередньо збовтати вінчиком чи виделкою. Масло розтоплюємо або ріжемо кубиками.  Вибираємо основний режим випічки хліба, по тривалості приготування це – 3 год 25хв .

Хлібчик виходить дуже ароматним, повітряним, із темною скоринкою.
Автор:

autorКапитошка

 

 

Comments are closed.