Три варіанти сніданків з брускеттами
Традиційний італійський сніданок-закуска – брускетти. Для приготування цього смачного сніданку в Італії використовують чіабатту, яку підсмажують на грилі чи сковороді без олії. Також підійде і звичайний багет.
Свіжу чіабатту або багет ріжемо на скибки та підсмажуємо в тостері або на розпеченій сковорідці по хвилині з обох боків до появи скоринки, щоб шматочки були хрумкими.
Брускетти з куркою
100 грам курячого філе підсмажити на розігрітій сковорідці до утворення скоринки і посолити за смаком. Готове філе нарізати смужками і дрібно посікти половинку болгарського перцю. Викласти перець і курятину на три скибки чіабатти чи багету. Прикрасити рукколою і листочками базиліку.
Брускетти із бринзою
Нарізати половинку помідора кубиками, натерти 60 г сиру сулугуні. Викласти на кожну із трьох скибок хліба помідори, три кубики бринзи і сир сулугуні. Додати два листочки базиліку. Брускетти із бринзою їдять після м’ясних, бо легші.
Брускетти із салямі й оливками
Три помідори чері нарізати навпіл. На три скибки багета викласти по листку салату, по кільцю салямі, шматочок сиру фета, помідори і одну-дві оливки.
Такі сніданки найкраще смакуватимуть, поки хліб ще теплий.
Джерело: gazeta.ua
Останні коментарі