Вчені про користь білого хліба


Експерти із США дійшли висновку, що вживання білого хліба сприяє зростанню корисних мікроорганізмів у кишечнику людини, пише Головне.

485215239-482090

Вони провели дослідження медичних показників 38 добровольців на предмет взаємодії продуктів харчування і утворення корисних мікроорганізмів.

Медики регулярно вивчали раціон харчування добровольців. Дослідження показали, що пектин, який містять цитрусові, може знижувати вміст корисних мікроорганізмів у кишечнику, тоді як білий хліб виявився корисним унаслідок благотворного впливу на зростання корисних мікроорганізмів у ньому. Бактерії, які «поселяються» в організмі після вживання білого хліба, трансформують лактозу і вуглеводи в молочну кислоту, що благотворно впливає на нормалізацію травлення в кишечнику.

Джерело: https://glavnoe.ua/news/n257810

Comments are closed.